Huidtherapie

Huidtherapie

HUIDVERZORGING, HET ONDERHOUD VAN UW NATUURLIJKE SCHOONHEID
De huid is uw grootste orgaan. Des te belangrijker dus dat u haar goed onderhoudt. Daarvoor zijn twee ingrediënten van belang: dagelijkse verzorging en reiniging, ’s avonds én ‘s morgens, en kwalitatief hoogwaardige producten.

De basis van die verzorging heeft u zelf in de hand. Voor het extra onderhoud is een bezoek aan Mooi in Balans zeer de moeite waard. Soms heeft u even geen tijd gehad om goed voor uw huid te zorgen, of heeft de huid te lijden gehad van een tijdje heel veel hooi op uw vork. Met de brede range natuurlijke producten van Annemarie Börlind zorg ik ervoor dat uw huid net die extra boost krijgt die u op dat moment nodig heeft.

Of u nu voor een incidentele behandeling komt of deze graag eens per zo veel weken wilt laten inplannen: u bent van harte welkom! Ook voor de aanschaf van uw Börlind-producten
Welke behandeling past bij u?
Huidverbetering, voor de huid die nét iets meer nodig heeft

Huidverbetering, voor de huid die nét iets meer nodig heeft

Soms heeft een huid last van klachten die niet zomaar met een goede verzorgende crème te verhelpen zijn. Omdat ik ook cliënten die daarmee te maken hebben graag wil helpen ben ik gaan werken met het cosmoceutische (cosmetisch + farmaceutisch) merk Medik8. Naast de aanpak van huidveroudering volgens de CSA-methode (vitamine C + een SPF overdag, vitamine A voor de nacht) heeft Medik8 ook producten voor huidaandoeningen als acné, pigmentatie, fijn poriën en roodheid. Heeft u last van huidproblemen waar u geen antwoord op heeft?
Onze Behandelingen en Topkwaliteit producten
Onze Behandelingen